Kepiau pirmą kartą savo gyvenime tortą ir sakyčiau visai pavyko, tik nėra galutinio rezultato, kaip atrodo tortinėje.
Lakštams reikės:
Kol meduolis kepė, pasigaminau kremą. Varškę gerai išsukau su cukrumi, grietine ir vaniliniu cukrumi. Želatiną pasiruošiau, kaip nurodyta ant pakuotės, supyliau į kremą ir viską gerai išplakiau, įmaišiau migdolus. Kas naudos saldainius juos prieš tai susmulkinkite.
Iškepusį meduolį perpjaukite į tris paplotėlius, šaukštu dėjau storą sluoksnį varškės kremo masės, išlyginau, ir vėl dėjau paplotį, ir vėl tepiau kremu, uždenkite paskutiniuoju paplotėliu. Viršų apliejau tirpintu šokoladu ir pabarščiau migdolais. Dedame šaltai, tortas skaniausias po dviejų parų.
Skanaus!!!!
Šaltinis "Darbštuolės" žurnalas
Lakštams reikės:
- 2st. miltų
- 3 kiaušiniai
- 0,5st. džemo
- 1st. cukraus (aš dėjau mažiau)
- 1st. pieno
- 0,5st. aliejaus
- vanilinio cukraus (dėjau kokius 4 šaukštelius arbatinius)
- 1a.š. cinamono
- 1a.š. sodos
- 1a.š. kakavos
- 500g. mėgstamos varškės
- 1st. cukraus (vėl dėjau mažiau, čia priklauso nuo to kokie esat saldžiamėgiai)
- vanilinio cukraus (dėjau valgomą šaukštą)
- 200ml. grietinėlės
- 4 v.š. želatinos
- marmeladinių saldainių (juos keičiau stambokai maltais migdolais)
Kol meduolis kepė, pasigaminau kremą. Varškę gerai išsukau su cukrumi, grietine ir vaniliniu cukrumi. Želatiną pasiruošiau, kaip nurodyta ant pakuotės, supyliau į kremą ir viską gerai išplakiau, įmaišiau migdolus. Kas naudos saldainius juos prieš tai susmulkinkite.
Iškepusį meduolį perpjaukite į tris paplotėlius, šaukštu dėjau storą sluoksnį varškės kremo masės, išlyginau, ir vėl dėjau paplotį, ir vėl tepiau kremu, uždenkite paskutiniuoju paplotėliu. Viršų apliejau tirpintu šokoladu ir pabarščiau migdolais. Dedame šaltai, tortas skaniausias po dviejų parų.
Skanaus!!!!
Šaltinis "Darbštuolės" žurnalas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą